Térképismertető

Házhozszállítás

dpd-deliveries

Kapcsolat

 letöltés

+36 30 551 0366

+36 20 981 1555

Skype: HaziallatGps

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: HaziallatGps

Budapest, Oszlop utca 33.

H-1171

állati fotozas

 

kutyabarat hirdetes

vt logo - vagott

HOTEL GRANTE PET FRIENDLY HOTEL - végleges - webre

husse logo 1 - 196x214 web

kutyamania új banner

 

dog2

HÁZIÁLLAT GPS           Nyomkövető Nyakörv

 

Magyarországon elsőként a jelenleg elérhető legmodernebb eszköz!


Termékünk háziállatok részére kifejlesztett, GSM/GPRS üzemmódú helymeghatározó eszköz. Jelenleg a legmodernebb, legkisebb, nyakörvre fűzhető, vízálló GPS, ami méretének és súlyának köszönhetően egészen kicsi háziállatokra is feltehető.

 

A mini készülék SMS-ben küldi el az állat hollétének aktuális földrajzi koordinátáit a gazdi telefonjára, csak egy ingyenes hívást kell kezdeményezni az adott SIM kártyára, vagy GPRS üzemmódban folyamatosan nyomon követheti kis kedvencét interneten, egy ingyenes online térkép segítségével, amely bármilyen okos telefon, tablet, iPad, iPhone vagy számítógép segítségével megjeleníthető.

 

A készülék megvásárlásával lehetősége van csatlakozni egy díjmentesen használható, online térkép rendszerhez. (Bővebb információ a „Térkép ismertető” menüpont alatt)
A termék az alap nyomkövetésen kívül további  funkciókkal rendelkezik.


SMS-üzemmódhogy megtudjuk, éppen merre van.


Miután behelyeztünk egy (feltöltős vagy előfizetéses) SIM kártyát a készülékbe, felhívjuk, majd a kicsöngést és foglalt jelzést követően SMS-ben megkapjuk telefonunkra kedvencünk aktuális helyének koordinátáit, mozgásának sebességét, valamint az akkumulátor töltöttségi állapotát, hogy időben felkészülhessünk az újratöltésre. A koordinátákat valamely térinformatikai rendszer (pl. Google Maps) segítségével tekinthetjük meg.


GPRS üzemmódhogy folyamatosan szemmel tarthassuk,                                                        és indulhassunk, ha kell.


Miután behelyeztünk egy (feltöltős vagy előfizetéses, internet elérhetőséggel rendelkező) SIM kártyát a készülékbe, minimális, SMS-sel történő beállítás után elküldjük a helymeghatározást aktíváló parancsot, a készülék a beállított időközönként elküldi aktuális pozícióját az interneten keresztül a Corvus Online térképrendszer oldalára. Belépés után a oldalon ellenőrizhetőek az alábbi adatok: aktuális pozíció, aktuális sebesség.

 

A készülék segítségével folyamatosan nyomon követhető házi kedvencünk az interneten.

 

Fontos: ha kedvence olyan helyen tartózkodik, ahol nagyon gyenge vagy nincs térerő, akkor a készülék pontatlanabb vagy térerő hiányában nem tud adatokat küldeni az aktuális koordinátákról. Ilyenkor a térerő megszűnése előtti pozícióról kapunk értesítést, illetve a térerő visszatérésével ismét az aktuális pozícióról kapjuk az adatokat.


Az üzemeltetés költségei:

 

SMS díja, illetve GPRS módban minimális adatforgalom díja.

 

Az egyetlen költsége a készülékbe helyezett SIM kártya használatakor merül fel, a mobilszolgáltató felé. A normál díjú SMS küldésre, illetve az internet használathoz egy Feltöltős SIM kártya tökéletesen alkalmas! (minimális adatforgalmat generál, és azt is csak akkor , ha pozíziót kérünk le.)

 

A készülék üzemeltetése fentieken kívül nem igényel semmilyen egyéb extra költséget, nincs előfizetési vagy belépési díj.

Bármelyik mobilszolgáltatónál megvásárolt SIM kártyával használható, de javasoljuk Vodafone és Telenor kártya használatát a lefedettség miatt. Fontos: a SIM kártyát a készülékbe helyezés előtt be kell állítani, hogy Ne kérjen „PIN” kódot.

 

A készülék a nyomkövetési alapfunkción kívül további extra funkciókkal rendelkezik.

A készüléket könnyedén és gyorsan három SMS-sel lehet beállítani. Lehetősége van számítógépre is telepíteni a rendszert egy USB adatkábel segítségével, de az installációhoz a program részletesebb ismerete szükséges.

 

A készülék műszaki paraméterei:

 

Súly: 35g

 

GPS érzékenysége: -159dBm

Hálózat: kártyafüggetlen GSM/GPRS
Frekvencia: 850/900/1800/1900MHz
GPS: SIRF3 chip, 0,5m-es pontossággal

Méret: 46mm hosszú X 39mm széles X 13mm

Indítási idő: „hidegen” 45mp, „melegen” 35mp
Akkumulátor: tölthető és cserélhető 450 mAh Li-Ion
Üzemidő: készenléti idő 2-3 nap, folyamatos internetkapcsolat esetén 14-16 óra

 

A készülék két színben elérhető:

 

Fekete

 

Tartozékok: 

1 db GPS eszköz
1 db hálózati töltő   
1 db akkumulátor  
1 db csatos nyakörv  

 

Eredeti, megbízható minőség, 1 év garancia!  

 

A Corvus rendszer Online - azaz az interneten működik, így nem kell letölteni vagy telepíteni.

A szolgáltatás teljesen ingyenes! Támogat számos népszerű nyomkövetőt, amelyek a világ különböző országaiban beszerezhetők. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hasonló termékek között is jelentős minőségi különbségek vannak. (Jellemzően a másolatokon nem működik minden funkció rendesen, de legfőképp GPRS módban használhatatlanok és nem vízállóak.) Ismeretlen helyről vásárolt készülékek kompatibilitási problémái miatt a cég felelősséget nem vállal.

 

A Global Sales Kft. által forgalmazott készülék az eredeti, valós idejű (online) GPS nyomkövető. A készülék eredetisége a Corvusgps térképrendszerhez történő csatlakozáskor IMEI szám alapján beazonosításra kerül. 

 


Ár:
Fogyasztói ár: 43900 Ft
Áfa összege: 9333 Ft
CitySIM-mel?