Térképismertető

Házhozszállítás

dpd-deliveries

Kapcsolat

 letöltés

+36 30 551 0366

+36 20 981 1555

Skype: HaziallatGps

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: HaziallatGps

Budapest, Oszlop utca 33.

H-1171

állati fotozas

 

kutyabarat hirdetes

vt logo - vagott

HOTEL GRANTE PET FRIENDLY HOTEL - végleges - webre

husse logo 1 - 196x214 web

kutyamania új banner

 

 

A CitySIM nemzetközi SIM kártyával biztonságban tudhatja kedvencét.

 

A CitySIM DATA sim kártyát kifejezetten a GPS rendszerekhez fejlesztettük ki, azon belül is a Háziállat GPS Nyomkövető Nyakörv igényeihez állítottuk be a funkciókat. A SIM globális védelmet nyújt, a világ 138 országában, több mint 340 hálózaton használható, hogy sose veszítse szem elől kedvencét.A GPS rendszernek megfelelően a legkisebb elszámolási egységgel, roaming díjak nélkül használható.

 

Magyarország területén mindhárom szolgáltató hálózatán működik. Mindig arra csatlakozik, amelyiknek a legerősebb a térereje, így nem veszíti szem elől kedvencét.

 

 

Nincs havidíj, nincs kötelező feltöltés, és a SIM kártya nem évül el! Nem kell aggódnia, hogy a kártya idő közben inaktív lesz, amikor kedvence elkóborol. Szükség esetén a kártya egyenlegének feltöltése online lehetséges, ami azonnal megjelenik az egyenlegen.

 

Globális védelem:A CitySIM kártyák Magyarországon és Európában bármely hálózatra csatlakozva működnek, mindezt roaming díjak vagy extra költségek nélkül! Sőt, az Európai Uniót elhagyva is biztonságosan utazhatunk, a világ 197 országában működik a CitySIM kártya.

 

A CitySIM nemzetközi sim kártya előnyei:

 

-  Feltöltőkártya, így csak a valós felhasználás kerül elszámolásra

 

-  Nincs havidíj, nincs kötelező feltöltés, és a SIM nem évül el!

 

-  Teljes körű védelem Magyarországon: Magyarország területén mindhárom szolgáltató hálózatán működik. Mindig arra csatlakozik, amelyiknek a legerősebb a térereje, így nem veszíti szem elől kedvencét.

 

-  Roming díjak nélkül az EU-ban:Az Európai Unió területén csaknem az összes szolgáltató hálózatán működik a SIM kártya, mindez roaming díj és aktválási díj NÉLKÜL, egységes díjakon.

 

-  Globális védelem:Az EU országain kívül is, a világ 197 országában működik a sim kártya. Nincs határ, akár utazáskor, nyaraláskor is biztonságban tudhatja kedvencét.

 

-  Nem kér pin kódot, nem kell külön aktiválni. Kifejezetten a Háziállat GPS Nyomkövető Nyakörv rendszeréhez igazítottuk a funkciókat.

 

 

A Háziállat GPS felhasználói számára most mindössze 8900 HUF


Az ár tartalmazza a SIM kártyát és annak egyszeri díját €35 (13.500 HUF); €10 (3000 HUF) feltöltést, amely 100%-ban felhasználható sms lekérdezésre vagy adatforgalomra, a pozíció lekérdezésére; valamint az összeszerelést és beprogramozást is. Önnek csak használni kell!


A €10 összeg kb 200 db SMS küldésére vagy kb. 52 000 pozíció lekérdezésére elegendő!

 

Rendelje meg a Háziállat GPS készüléket CitySIM nemzetközi SIM kártyával együtt, és Önnek már nem kell bajlódnia a beállításokkal és a beprogramozással, egy minden hálózaton elérhető, azonnal működő készüléket kap készhez!

 

Egyenleg lekérdezés és feltöltés
A kártya egyenlege a CitySIM honlapján bármikor díjmentesen lekérdezhető, szükség esetén ugyanitt feltölthető. A feltöltés összege 100%-ban felhasználható. CitySIM
A feltöltéshez regisztráljon be a honlapunkon, majd belépés után a „Top up” menüpontban válassza ki a kívánt összeget. Ezután a Paypal oldalon elindíthatja a fizetést. Amennyiben nem rendelkezik Paypal számlával, akkor az oldal alján kattintson a „PaywithoutPaypal account” linkre, és adja meg a bankkártya vagy hitelkártya adatait. A rendszer rendkívül biztonságos, a világon a legelfogadottabb rendszer, amely a arra is figyel, hogy a kifizetett összegért Ön megkapja a megrendelt szolgáltatást, ellenkező esetben a pénzt a Paypal visszautalja Önnek.

 

CitySIM díjak az EU-n belül:
SMS küldés: €0,05
Adatforgalom: €0,19/Mb (1kb-os elszámolási egységekben, ami remekül alkalmazkodik a GPS kis adatforgalmához)

 

SMS küldés CitySIM-re:
CitySIMről: €0,06
CitySIM DATA simről: €0,05
T-Mobile-ról:      (az aktuális tarifáról érdeklődjön szolgáltatójánál)
www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/nemzetkozi/itthonrol_kulfoldre
Telenorról: kb. 179-204 HUF (az aktuális tarifáról érdeklődjön szolgáltatójánál)
www.telenor.hu/roaming/nemzetkozi-hivas
Vodafone-ról:    (az aktuális tarifáról érdeklődjön szolgáltatójánál)