Térképismertető

Házhozszállítás

dpd-deliveries

Kapcsolat

 letöltés

+36 30 551 0366

+36 20 981 1555

Skype: HaziallatGps

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: HaziallatGps

Budapest, Oszlop utca 33.

H-1171

állati fotozas

 

kutyabarat hirdetes

vt logo - vagott

HOTEL GRANTE PET FRIENDLY HOTEL - végleges - webre

husse logo 1 - 196x214 web

kutyamania új banner

 

Impressum

 

A www.haziallatgps.hu honlapon szereplő információk tulajdonosa a MG Home Kft.

 

Üzemeltető:

 

Cégnév:

MG Home Kft.

Székhely:

H-1171 Budapest, Oszlop utca 33

Cégjegyzék szám:   

01-09-971122

Cégbejegyzés kelte:

2011.10.12

Nyilvántartó bíróság:

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám:

23555721-2-42

Statisztikai számjel:

23555721-6831-113-01

Tárhely szolgáltató:

DiMa.hu Kft

Címe:

H-4026 Debrecen, Borz utca 1. Fsz/2

Telefon:

+36 30 551 0366 ; +36 20 981 1555

E-mail:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az oldal működésével kapcsolatos észrevételeit a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldheti.

 

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!


 

Jogi nyilatkozat és szerzői jogok

 

Ön a (www.haziallatgps.hu) honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszernek:

 

A Honlapon található tartalom az MG Home Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagos szellemi tulajdona. A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát magyar törvények védik.

 

A www.haziallatgps.hu weboldal tulajdonosának (MG Home Kft.) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, forráskód, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése. A Honlap oldalai teljes terjedelmükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.

 

Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.

 

A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

 

Domain neve, valamint a haziallatgps név és logó szerzői jogi védelem alatt áll, felhasználása – hivatkozás kivételével – kizárólag a Szolgáltató előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

 

A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az MG Home Kft. követelheti a jogsértés azonnali abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.