Térképismertető

Házhozszállítás

dpd-deliveries

Kapcsolat

 letöltés

+36 30 551 0366

+36 20 981 1555

Skype: HaziallatGps

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: HaziallatGps

Budapest, Oszlop utca 33.

H-1171

állati fotozas

 

kutyabarat hirdetes

vt logo - vagott

HOTEL GRANTE PET FRIENDLY HOTEL - végleges - webre

husse logo 1 - 196x214 web

kutyamania új banner

 

Cikkek

A Térképrendszer egy valós idejű GPS helymeghatározó szolgáltatás, amely elérhető szerte a világon. Segítségével könnyen nyomon követheti házi kedvencét. A rendszert bárki könnyedén képes beállítani egy nyomkövetőt néhány percen belülA szolgáltatás teljesen ingyenes.

 

1a

 

Nincs havi díj, nincs aktiválási díj, az oldal teljesen ingyenes!

 

Mindössze annyit kell tennie, hogy készít egy regisztrációt és elkezdi használni a rendszert. Az egyetlen költsége a készülékbe helyezett SIM kártya használatakor merül fel, a mobilszolgáltató felé. (A normál díjú SMS küldésre, illetve az internet használathoz egy Feltöltős SIM kártya tökéletesen alkalmas! (minimális adatforgalmat generál, és azt is csak akkor , ha pozíziót kérünk le.)

Például: elkóborol házi kedvence, és szeretné megtudni, hogy hol jár, akkor az eszközt egy SMS-el beállítja, hogy az elkövetkezendő 20 percben, 1 percenként küldjön egy jelet, hogy merre van éppen. Okos telefonján, Tabletjén vagy személyi számítógépén a Corvus rendszerébe belépve azonnal látja a térképen, hogy merre megy és tud is utána indulni.

 

2a

 Folyamatosan dolgozunk egy olyan rendszer létrehozásán, amely könnyen használható, telepítést és beállítást nem igényel.

 

Kattintson az "Add new device" és a varázsló végigvezeti a beállítási folyamaton, lépésről-lépésre. A nyomkövető szoftver online, azaz az interneten működik, így nem kell letölteni vagy telepíteni. Ez mentesít rengeteg kellemetlenségtől és beállítási problémától. Mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik az oldalra és elkezdi használni.

6b

Lehetősége van több készüléket is név szerint beállítani, így több területen is kiválóan alkalmazható a GPS készülék. Okos telefonján, Tabletjén vagy személyi számítógépén, nyomon követheti házi kedvencét. Dátum szerint keresheti vagy listázhatja az eszköz/eszközök hollétét.

 

3b

Ha szeretné jobban megismerni, hogyan működik egy GPS nyomkövető rendszer, illetve egyéb alkalmazásokat is érdeklődéssel olvasna, amelyek megkönnyítik beállítani és nyomon követni a GPS eszközt, akkor ingyenesen elérheti és letöltheti a weboldalról.

 

 

5a

 

Ez a rendszer támogat számos népszerű nyomkövetőt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hasonló termékek között is jelentős minőségi különbségek vannak. (Jellemzően a másolatokon nem működik minden funkció rendesen, de legfőképp GPRS módban használhatatlanok és nem vízállóak.) Ismeretlen helyről vásárolt készülékek kompatibilitási problémái miatt a cég felelősséget nem vállal.

 

Az MG Home Kft. által forgalmazott készülék az eredeti, valós idejű (online) GPS nyomkövető. A készülék eredetisége a térképrendszerhez történő csatlakozáskor IMEI szám alapján beazonosításra kerül.